Over ons

Jack Liemburg Milk and Beauty

OVER ONS…

Art Today Assen verkoopt kunstwerken van diverse populaire kunstenaars. Onze collectie bestaat uit werken van Jack Liemburg Ronald Chapeau, Peter Donkersloot en Hans Petersen.

Wij hebben altijd diverse werken op voorraad. Voor de actuele werken kunt u in onze webshop terecht.  Hier kunt u ook direct het werk van uw keuze online bestellen. Ook is het mogelijk om een “speciale prijs” op te vragen.

Uiteraard kunt u ook de kunstwerken in het “echt” te bewonderen. U kunt hiervoor een afspraak met ons maken om de  kunstwerken van Art Today te bekijken. Op deze manier hebben wij alle tijd om u rustig van alle informatie te voorzien.

Art Today Assen is gevestigd aan de Westerlaan in Assen. In ons pand hebben wij een prachtige Gallery waar alle werken van Art Today te bezichtigen zijn.

Tot ziens bij Art Today Assen!

 

ONZE KUNST…

Art Today Assen verkoopt originele kunstwerken die wij rechtstreeks van de kunstenaar afnemen.

Al onze kunstwerken zijn uniek, van hoge kwaliteit en origineel. Uiteraard zijn de kunstwerken voorzien van een certificaat van echtheid.

We richten ons op moderne kunst in op het gebied van Mixed Media Art. Bij Mixed Media Art gebruikt de kunstenaar diverse materialen en technieken door elkaar. Het is een unieke creatieve vorm van kunst, waarin vele technieken elkaar ontmoeten.

Meer weten? Neem hier contact met ons op!

 

 

Art today Assen Jack Liemburg

Check onze nieuwste kunstwerken!